Tot viatge comença amb un comiat
i també amb una esperança.
Marc Malagarriga


L’agost del 2018
vaig iniciar les meves publicacions en aquest blog. Des d’aleshores, en aquest llarg recorregut, he compartit amb tu 86 escrits, intentant ser un altaveu més d’aquelles veus sàvies que en tots els camps del coneixement ens han deixat les seves perles i la seva saviesa.

Al llarg d’aquest temps m’he sentit afortunat cada vegada que t’has acostat a compartir amb mi uns breus moments de reflexió en aquest pou de les meditacions que ja és una mica el teu.

Ara, no sense una certa sensació d’enyor anticipat, he decidit fer una pausa en el camí per poder-me concentrar en un llibre de narracions curtes en el qual estic treballant i en un altre munt de projectes que tinc en ment.

No voldria iniciar aquest període de silenci sense abans deixar-te, com a present, la meva darrera petita novel·la que porta per títol Petites coses extraordinàries, un viatge a la recerca d’aquelles coses quotidianes que poden canviar les nostres vides… per sempre. Com escric a la seva introducció, es tracta de  la crònica d’un viatge: d’un viatge físic, per terres desconegudes, però al mateix temps –tal com acostuma a passar– d’un viatge iniciàtic interior, enmig del qual diversos personatges s’acaben trobant contra tot pronòstic i junts descobreixen moltes coses, la més transcendent de les quals és que sempre, amagat en algun racó del nostre univers personal, tenim la possibilitat de tornar a començar, de reinventar-nos i de ressorgir de les nostres pròpies cendres. Les pistes per aconseguir-ho són petites, gairebé imperceptibles, sovint amagades, però a la fi són petites coses extraordinàries!

Espero que t’agradi!  Ja em deixaràs les teves impressions…

PCE

Petites coses extraordinaries

I res més… de moment.
A reveure!

 

2 thoughts on “I finalment, un arreveure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s